ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 
 Home 
 Villa Smardella 
 Villa Pedias
 Villa Alonaki
 Villa Avouli
 Villa Palialono
 Διαθεσιμτητα - Τιμς


Τα διαμερσματα στο Πολχρονο Χαλκιδικς σας καλωσορζουν στην φιλξενη χερσνησο της Κασσνδρας. Το Πολχρονο εναι στην ανατολικ ακτ της Κασσνδρας, στην μση της παραλας που ξεκιν απ την Καλλιθα και καταλγει στο Πευκοχρι.

Halkidiki kassandra   Halkidiki

 Polychrono Beach 3   Halkidiki

 Polychrono Beach 1   Halkidiki

 Polychrono Beach 2  

Τα διαμερσματα εναι χτισμνα σμφωνα με την παραδοσιακ Χαλκιδικιτικη αρχιτεκτονικ. Αποτελονται απ να δυο υπνοδωματια, ατομικ λουτρ, πλρως εξοπλισμνη κουζνα και μεγλα μπαλκνια. Στην αριστερ στλη μπορετε να πλοηγηθετε στις ιστοσελδες μας για περισστερες χρσιμες πληροφορες των επιμρους συγκροτημτων.

    
 
Για κρατσεις και ερτηματα διαθεσιμτητας, επισκεφθετε την εφαρμογ για διαθεσιμτητα και τιμς. Μπορετε να επικοινωνσετε μαζ μας με e-mail, τηλφωνο, fax:
Τηλ: +30 23740 51478
Κιν: +30 6932 165999 
Fax: +30 23740 51478 
Email: info@kassandra-holidays.com 

 
Η Villa Smardella βρσκεται σε εξαιρετικ προνομιοχα θση ακριβς πνω την αμμδη παραλα ανμεσα στο Πολχρονο και τη Χανιτη, ο κπος της βλας νω χιλων μτρων με νθη και φονικες εκτενετε μχρι τη θλασσα. Η διαμον εδ εναι ιδανικ για λτρεις θαλσσιων σπορ και για επισκπτες που αναζητον ιδιωτικς διακοπς μακρυ απ πολυσχναστες παραλες.

  
Villa Smardella 
 
Τα διαμερσματα Πεδις, Αλνι, Αβολη (Κμβος) και Παλιλωνο βρσκονται στο κντρο του Πολυχρνου. Η διαμον εντς του οικισμο συνδυζει τις συχες διακοπς με την κοσμοπολτικη ατμσφαιρα της Χαλκιδικς.

   
 Διαμερσματα Πεδις 
 
Περισστερες πληροφορες για τις παραλες της Χαλκιδικς εναι διαθσιμες εδ. Συνεργαζμενες ιστοσελδες εναι οι Halkidiki Kassandra Holidays Apartments και Visit Halkidiki.

Η Θεσσαλονκη απχει περπου 100 χιλιμετρα απ το Πολχρονο. Υπρχουν τακτικ δρομολγια με το ΚΤΕΛ (Τηλφωνο ΚΤΕΛ Χαλκιδικς: +30 2310 316555 απ Θεσσαλονκη) που συνδουν το Πολχρονο με την Θεσσαλονκη/Αθνα καθς και την υπλοιπη Κασσνδρα. Το αεροδρμιο της Θεσσαλoνκης απχει περπου 80 χιλιμετρα και υπρχει τακτικ σνδεση με Ελληνικος και διεθνες προορισμος.
 
Κατ την διρκεια της διαμονς σας προτενουμε τον γρο της χερσονσου καθς και μια επσκεψη στις ταβρνες της Αφτου (12 χλμ) και του Κασσανδρινο (7 χλμ). Στις εγκαταστσεις της μαρνας στην Σνη, οι λτρεις των θαλσσιων σπορ μπορον να κνουν χρση των εγκαταστσεων και να νοικισουν ιστοπλοικ μηχανοκνητο γιτ. Επσης προτενουμε κρουαζιρα στον Τορονο απ το λιμνι στο Πευκοχρι καθς και στο γιο ρος απ τον ρμο Παναγις.

 SELECT LANGUAGE:  OR